Felicitats Dieta Mediterrània

Crec que el reconeixement que la dieta mediterrània ha rebut al llarg del temps i està rebent actualment arreu del món -i més ara que ha estat declarada patrimoni immaterial per la UNESCO-  és una eina clau per fer-nos més conscients de tot el bo que tenim a l’abast de les mans.

La dieta mediterrània és especialment bona per a la prevenció de malalties cardiovasculars i de determinats tipus de càncer, entre altres, gràcies a la combinació d’una gran diversitat d’aliments.

La dieta mediterrània és rica en antioxidants, vitamines i minerals que ens arriben a través de la fruita i la verdura,  ens delecta amb uns olis vegetals i uns peixos  que ens proveeixen de bons greixos, ens regala uns vins que fan la delícia dels paladars més exigents i ens nodreix amb una diversitat de cereals i llegums  important. Els fruits secs, altament energètics, ens complementen el menú amb una aportació addicional d’aintioxidants, fibra i greixos saníssims.

Grans personatges del món de la cuina han projectat la nostra alimentació a nivell internacional i potser gràcies a això ara la UNESCO culmina la festa amb aquest nomenament, moltes gràcies.

Des del meu punt de vista d’aficionada a la nutrició m’ha omplert especialment de satisfacció veure com el que realment és bo acaba triomfant, gaudim-ne al màxim. Bon profit.

 

 

 

Anuncios

Un pensamiento en “Felicitats Dieta Mediterrània

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s